Mam dwa nurtujące mnie pytania, jedno to czysto stylistyczne, drugie techniczne.
Otóż, zakupiłem parę dni temu Chevroleta Aveo T250(?) w sedanie, o ile to dobre oznaczenie. 2008 rocznik, rejestracja 2009, 80tyś. udokumentowanego przebiegu, po prostu bajka, zero oznak rdzy, jest kilka obcierek parkingowych, ale w miejskim samochodzie to chyba norma. Ale do sedna ;
Szyba od strony pasażera zamyka się przełącznikiem, ale się nie otwiera. Od strony kierowcy jest wszystko ok. To wina silniczka, bezpieczników? Chociaż wątpię, że sterowanie szybą, byłoby rozdzielone na dwa bezpieczniki góra/dół. Wiem, że ciężko jest na to odpowiedzieć nie zaglądając do środka drzwi, jednak liczę na inwencję twórczą jakiegoś Nostradamusa
Drugie pytanko, to jakie felgi do niego założyć? Nie mam kompletnie pomysłu, co tam mogłoby pasować, chciałem założyć coś większego, tak żeby nie było obcierki o nadkola, myślałem o 16/17, jeżeli ktoś ma jakieś pomysły, prosiłbym o podanie modelu felg/zdjęć cokolwiek, byłbym mega wdzięczny!
Strzałka! Pozdrawiam, Paweł