Nad nią przeciagne kabel do gumowego tunelu i już prosto do drzwi.
Przeszukałem stare i nowe forum i nic oprócz zdjęcia poniżej nie udało mi się znależć. Czy punkt 7 wystarczy i odsłoni mi się cała wtyczka?

Tak - da się tak we wszystkich drzwiach.Owadus55 pisze:4 cze 2018, o 15:18 Milosz wspominales ze zamuast wiercic we wtyczce w slupku aby przeciagnac kabel tunelem do drzwi mozna przecuagnac go gora. Czy da sie tak zrobic w kazdych drzwiach? Bo zdjalem w tylnich drzwiach gume miedzy drzwiami i widze ze ten zatrzask zajmuje prawie cala przestrzen w wolnym miejscu na gorze. Odpowiedz na to bo bardzo wazne![]()

Rozpoznając swoją fotkę po kolorze nadwozia i dodatkowym przewodzie muszę stwierdzić że nie przedstawia onaOwadus55 pisze: 4 cze 2018, o 09:52 aby wykonac to w drzwiach przednich prawych, musze zdemontować schowek aby dostać się do wtyczki.
Nad nią przeciagne kabel do gumowego tunelu i już prosto do drzwi.
Po 7 pkt. dojdziesz spokojnie do wtyczkiOwadus55 pisze: 4 cze 2018, o 18:07Przeszukałem stare i nowe forum i nic oprócz zdjęcia poniżej nie udało mi się znależć.
Czy punkt 7 wystarczy i odsłoni mi się cała wtyczka?![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość