Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Opony Continental eCO Contakt 5
-
krzych1b
- Fachman
- Imię: Krzysztof
- Samochód: NUBIRA /Lacetti
- Silnik: 1.8 F18D3 121KM
- LPG: Tech
- Kontakt:
Opony Continental eCO Contakt 5
Jak nie w tym dziale , to proszę moderatora o przeniesienie posta.
Wjechałem na krawężnik tak nieszczęśliwie , że rozdarłem na wylot nowiuteńką oponę.Jakieś dwa-trzy centymetry od rantu felgi. Rozdarcie wygląda jak daszek domku (3 X 3 cm ),osnowa poleciała -dziura jest na wylot
Mam pytanie do tych kolegów , co znają się na naprawach opon.
Czy jest możliwość uratowania takiej opony , czy jestem na pozycji spalonej i trzeba szukać nowej ?
Jestem zły na siebie , bo dzień wcześniej założyłem komplet nowych , a pojechałem jak "cajmer" po krawężniku .
Rozmiar to 195 x 55 R 15 V ,Continental CONTI ECO CONTACT 5 . rok produkcji 2018
A może ktoś ma na zbyciu taki rozmiar 1szt.? Mogę się też wymienić np. za dojazdówkę ( raz użyta - wczoraj )
Wjechałem na krawężnik tak nieszczęśliwie , że rozdarłem na wylot nowiuteńką oponę.Jakieś dwa-trzy centymetry od rantu felgi. Rozdarcie wygląda jak daszek domku (3 X 3 cm ),osnowa poleciała -dziura jest na wylot
Mam pytanie do tych kolegów , co znają się na naprawach opon.
Czy jest możliwość uratowania takiej opony , czy jestem na pozycji spalonej i trzeba szukać nowej ?
Jestem zły na siebie , bo dzień wcześniej założyłem komplet nowych , a pojechałem jak "cajmer" po krawężniku .
Rozmiar to 195 x 55 R 15 V ,Continental CONTI ECO CONTACT 5 . rok produkcji 2018
A może ktoś ma na zbyciu taki rozmiar 1szt.? Mogę się też wymienić np. za dojazdówkę ( raz użyta - wczoraj )
VIN >KL1NF35BJ6K335315
- Regulus
- Zasłużony dla forum
- Imię: Andrzej
- Samochód: Cruze, Spark
- Silnik: 1.8, F18D4, 104 kW
- LPG: TAK
- Kontakt:
Re: Opony Continental eCO Contakt 5
Niestety, tego się nie da naprawić. Ale przecież możesz kupić jedną - to jeszcze pół biedy że była nowa, bo jakby była używana, to byś musiał kupić dwie.
-
krzych1b
- Fachman
- Kontakt:
Trafiłem dwie szt , 7mm bieżnika , rok prod. 2016 -cena 270 zł z przesyłką . Warto brać dwie i założyć na tył ?
Drugi kpl. rok.2017 ,nieużywane , cena 350 zł .Poradźcie które wybrać.
Drugi kpl. rok.2017 ,nieużywane , cena 350 zł .Poradźcie które wybrać.
VIN >KL1NF35BJ6K335315
- Sebastian
- Moderator
- Imię: Sebastian
- Samochód: 2x Lacetti 1.4&1.6
- Silnik:
- Kontakt:
Przeglądaj OLX, allegro może trafisz taką pojedynczą oponę. Ja miałem dwie pojedyncze i obie sprzedałem, więc towar chodliwy.
Serwisowanie, naprawa, montaż: klimatyzacji, wentylacji, systemów ogrzewania - kontakt PW.
- Regulus
- Zasłużony dla forum
- Imię: Andrzej
- Samochód: Cruze, Spark
- Silnik: 1.8, F18D4, 104 kW
- LPG: TAK
- Kontakt:
Kolega pisał, że założył nowy komplet opon, więc z dokupieniem nowej nie ma problemu: https://www.oponeo.pl/dane-opony/contin ... #248265442
Szczerze to nie wiem, o co chodzi? Przecież dużo taniej nikt nowej opony nie sprzeda tylko dlatego, że ma jedną?
Szczerze to nie wiem, o co chodzi? Przecież dużo taniej nikt nowej opony nie sprzeda tylko dlatego, że ma jedną?
-
krzych1b
- Fachman
- Kontakt:
W zasadzie problemu nie ma , bo nową ,najtańszą znalazłem za 320,- . Ale , że ja jeżdżę po zachodnich autostradach, to pomyślałem o dwóch sztukach ,ze względu na zapas. Dojazdówką jedziesz max 80 km/h . Po autostradzie to nie do pomyślenia. A jeszcze w nocy znajdź u niemca zakład wulkanizacyjny -graniczy z cudem.
Przed chwilą znalazłem ,z końcówki roku 2017 , dwie szt .-bieżnik 7,5mm 280 zł z przesyłką
Przed chwilą znalazłem ,z końcówki roku 2017 , dwie szt .-bieżnik 7,5mm 280 zł z przesyłką
VIN >KL1NF35BJ6K335315
-
krzych1b
- Fachman
- Kontakt:
No i kto szuka nie błądzi!!! ZNALAZŁEM z 2017 roku , nowa , nieużywana ,zdjęta z zapasu i cena 130 ,- z przesyłką .
Na zapasie zostanie używka . Dzięki wszystkim za pomoc.
Na zapasie zostanie używka . Dzięki wszystkim za pomoc.
VIN >KL1NF35BJ6K335315
- Sebastian
- Moderator
- Imię: Sebastian
- Samochód: 2x Lacetti 1.4&1.6
- Silnik:
- Kontakt:
Temat zamykam.
Serwisowanie, naprawa, montaż: klimatyzacji, wentylacji, systemów ogrzewania - kontakt PW.