Witam, czeka mnie wymiana kompresora klimatyzacji i jak na razie jeszcze nie wyjąłem starego dlatego nie bardzo wiem jaki dokładnie model części jest wstawiony i nie wiem co kupić czy używaną część z allegro gdzie nie mam 100% pewności że jest sprawna czy nową i tu pojawia się kolejny dylemat bo kwotę jaką mogę na to przeznaczyć też jest ograniczona- jeszcze te 900 pare zł jak np za tą ( https://www.czesciauto24.pl/alanko/13492947) jestem w stanie przeznaczyć na nowy kompresor ale już 1700 ( jak np ten https://allegro.pl/oferta/sprezarka-kom ... 9137345671) to tak średnio. Może mi ktoś powiedzieć czy serio jest jakaś wielka różnica między tymi dwoma poza jakością wykonania? czy te tańsze będą gorzej chłodzić? nie chciałbym też sytuacji że wymienię na taki nowy ale tańszy a klima nie będzie prawie chłodzić. Nie wiem już jaki kompresor kupić i na co zwrócić uwagę bo może byłoby lepiej kupić używkę ale oryginał?
Auto jakie posiadam to: Cruze 2.0 cdi 125km - lecz po vinie w necie czasami pokazuje mi że ma 150km co jest dziwne chyba że 125 i 150 to ta sama wersja tylko liczba koni zmniejszona komputerowo?
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wymiana kompresora klimatyzacji - co kupić ?
-
danek120
- Świeżak
- Imię: Damian
- Samochód: Cruze
- Silnik: 2.0, 125Km, diesel
- LPG: Nie
- Kontakt:
- papieju
- Fachman
- Imię: Marcin
- Samochód: Nubira kombi 1.8 LPG
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Wymiana kompresora klimatyzacji - co kupić ?
Masz na starym naklejkę z numerem gm. Poszukaj odczytasz na aucie