http://allegro.pl/6310-rezystor-100-om- ... 81862.html
przyjdą podłącze wszystko ponownie i się pochwalę:)
teraz czekam aż wymyślisz jak zrobić by działały w automacie z czujnikiem zmierzchu i taki schemat jak do tych drl

I do nie LTZ i nie LT+ schemacik jest już wymyślony w wątku, który wydawało mi się że czytałeś.paulr pisze:teraz czekam aż wymyślisz jak zrobić by działały w automacie z czujnikiem zmierzchu i taki schemat jak do tych drl
Avatar pisze:Na chwilę obecna pozostaje tylko ta opcja,
Wiem że nie mam czujnika, ale chyba dokładnie nie doczytałem że masz to już gotowe a przeczytałem że nad tym pracujesz. Teraz jak zobaczyłem ten schemat to.... chyba oszczędzę trochę pieniędzy nie wydając ich na przełącznik z funkcja auto:) Ewentualnie zapytam jakiegoś elektryka bo to już za skomplikowane na moje umiejętności. Mi to się wydawało że ten czujnik ma tylko włączać i wyłączać światła w zależności od pogody, bo układu do wyłączania Skandynawii nie potrzebują bo wyłączają się normalnie na pozycji 0.wszim pisze:paulr ale ty masz LS a nie LTZ więc nie masz fabrycznego czujnika zmierzchu ani odpowiednio oprogramowanego modułu BCM.I do nie LTZ i nie LT+ schemacik jest już wymyślony w wątku, który wydawało mi się że czytałeś.paulr pisze:teraz czekam aż wymyślisz jak zrobić by działały w automacie z czujnikiem zmierzchu i taki schemat jak do tych drl
viewtopic.php?f=76&t=887&start=125
paulr pisze:Skandynawię wyłączyli mi w serwisie w ramach reklamacji teraz normalnie jak daje na 0 tomoge jeździć bez świateł. Moj Olek juz nie ma Skandynawii:-)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości