Mam problem, od jakiegoś czasu przy jeździe na wprost i minimalnej korekcie kierownicą tj. 0.5 - 1 cm występuje efekt tak jakby lekkiego przyblokowania kierownicy, minimalny opor i przeskok w np. lewą stronę o pół centymetra totalnie bez oporu i później już normalnie, przy większym skręcie jest wszystko w porządku, manewrowanie na parkingu tak samo. Spotkał się ktoś z podobnym problemem ? Wycieków nie zauważyłem, poziomu płynu nie sprawdziłem bo nie mogę zlokalizować zbiornika
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wspomaganie - Problem
-
Danecki
- Świeżak
- Imię: Daniel
- Samochód: Cruze Kombi
- Silnik: 1.7 Diesel, 130 KM, LT+
- Kontakt:
Wspomaganie - Problem
Wspomaganie - Cruze 1.7d 2012r.
Mam problem, od jakiegoś czasu przy jeździe na wprost i minimalnej korekcie kierownicą tj. 0.5 - 1 cm występuje efekt tak jakby lekkiego przyblokowania kierownicy, minimalny opor i przeskok w np. lewą stronę o pół centymetra totalnie bez oporu i później już normalnie, przy większym skręcie jest wszystko w porządku, manewrowanie na parkingu tak samo. Spotkał się ktoś z podobnym problemem ? Wycieków nie zauważyłem, poziomu płynu nie sprawdziłem bo nie mogę zlokalizować zbiornika
- etac
- Prezes

- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Re: Wspomaganie - Problem
Bo masz elektryczne wspomaganie stąd nie ma zbiornika. Może uda mi się jak wrócę w sobotę odnaleźć ta kampanie na temat utykajacej kierownicy na wprost.
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
-
Danecki
- Świeżak
- Imię: Daniel
- Samochód: Cruze Kombi
- Silnik: 1.7 Diesel, 130 KM, LT+
- Kontakt:
Ok. To chętnie sprawdzę temat. Będę musiał wybrać się do opla żeby coś zarządzili.
- etac
- Prezes

- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
W Oplu już nic nie wskurasz. Jedynie że ktoś ma sprzęt i jeśli to soft że zrobi update. Niestety obecnie za samo zalogowanie się na 2 godziny trzeba dać 40€
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe