Kobe pisze:Wymieniał ktoś z tyłu amory ?
ja moze będę wymieniał.

Kobe pisze:Wymieniał ktoś z tyłu amory ?

ale należy się gwarancja na amory po 50k jeżeli 3 lata jeszcze nie minęły czy nie? Bo stuka, a pewnie zużycie będzie jeszcze akceptowalne. Kupienie i założenie u mechanika to pewnie z 600..etac_owiec pisze:zalezy od serwisu

Ja zgłosiłem w M&M Cars reklamacje po 51k km i uznali. Samochód mam od 1,5 roku. W przyszłym tygodniu jadę na wymianę. Wcześniej próbowałem w Kanclerzu ale odbiłem się od ścianypool80 pisze:ale należy się gwarancja na amory po 50k jeżeli 3 lata jeszcze nie minęły czy nie? Bo stuka, a pewnie zużycie będzie jeszcze akceptowalne. Kupienie i założenie u mechanika to pewnie z 600..etac_owiec pisze:zalezy od serwisu

To git. Mi w ASO potwierdzili wadliwą konstrukcję amorków i umówiłem się na ich wymianę. Co prawda już odpłatnie bo auto już po gwarancji, ale liczyłem się z tym. Natomiast cieszę się że nie mam już Chevroleta. Wczoraj gość jak byłem w ASO mało nie wyszedł z siebie jak się dowiedział że mu w aucie z przebiegiem 20 tys maglownica walnęłaDzisiaj kontrola po 3500km - suchusieńko

Ja bym nie brał amorów oryginalnych, bo to szajs. Wkrótce na rynku pojawia się amory tył z Monroe. Mam je mieć ściągnięte na testy (przód i tył), a to jest to samo co Astra J.misiekwwa pisze:To git. Mi w ASO potwierdzili wadliwą konstrukcję amorków i umówiłem się na ich wymianę. Co prawda już odpłatnie bo auto już po gwarancji, ale liczyłem się z tym. Natomiast cieszę się że nie mam już Chevroleta. Wczoraj gość jak byłem w ASO mało nie wyszedł z siebie jak się dowiedział że mu w aucie z przebiegiem 20 tys maglownica walnęłaDzisiaj kontrola po 3500km - suchusieńko
To co proponujesz do fabrycznie obniżonego zawieszenia?Ja bym nie brał amorów oryginalnych, bo to szajs. Wkrótce na rynku pojawia się amory tył z Monroe. Mam je mieć ściągnięte na testy (przód i tył), a to jest to samo co Astra J.
S&T producent dla GM nie umie robić amortyzatorów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości