Ad1. A czym im to grozi? Masz jakieś dane na ten temat?konradoo pisze:1. Nie pracują na normalnym obciążeniu,a żarówki halogenowe.
2. 30% mocy to co w nocy poświecą
Ad2. No przecież można też świecić normalnie na 100%.
Ad1. A czym im to grozi? Masz jakieś dane na ten temat?konradoo pisze:1. Nie pracują na normalnym obciążeniu,a żarówki halogenowe.
2. 30% mocy to co w nocy poświecą

Tylko Policji; SM i G może Cię kontrolować w świetle obowiązujących przepisów tylko w miejscu obowiązywania znaku B-1 "zakaz ruchu w obu kierunkach" i w każdym innym miejscu jeśli strażnik nie jest osobą "przybraną" do policjanta(we wspólnym patrolu), lub kontrola nie jest skutkiem wcześniej popełnionego wykroczenia/przestępstwa, jest to nadużycie skutkujące przekroczeniem uprawnień, no chyba że poruszasz się innym pojazdem (rower, motorower, zaprzęg itp) niż mechaniczny (czytaj wszelkie rodzaje samochodów)etac pisze:[...]W przypadku kontroli Policji lub SM,

dessal pisze:Ała, Olkiem raz podróżowałem nad morze i z powrotem w sumie jakoś około 850km, ale świateł nie analizowałem, zapamiętałem tylko niewygodne fotele
z tym się zgodzę aczkolwiek zależy od punktu odniesienia i stylu jazdy. Oczywiście skrzyni przydał by się 6 jak nic.dessal pisze:i cholernie źle zestopniowaną skrzynię biegów, silnik wył na wysokich obrotach, a auto nie bardzo się chciało odpychać,
Badałem ze wszystkich stron i bez głębszej mechanicznej inwazji nie widzę możliwości. To cos podobnego z halogenem i normalna ceną byłoby na przyszłość interesujące.dessal pisze: @wszim myślałem raczej o mocowaniu wokół lamp przeciwmgielnych, ale nie mam wiedzy jak masz skonstruowane maskownice, muszę jakiegoś Olka obadać organoleptycznie, bo pewnie jest jakiś sposób na zamontowanie DRL z małą inwazyjnością; też twierdzę, że Osramy Fog&Daylight cenę mają z kosmosu, ale chyba widziałem, coś podobnego DRL tylko z halogenem na mgłę, za mniejsze pieniądze na ogólnie znanym portalu aukcyjnym
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość