Sprawdzone na Aveo MY2013 z produkcja 2012
Wyłącznik zastosowany jak na poniższym zdjęciu.

Na allegro chodzo od 99 do 199 PLN. Trzeba polowac na te tansze, srednia i dostepna cena to 150 PLNbenny86 pisze:Ile takie cudo kosztuje?

KoM pisze:Tu jak wygląda ten z Cruze 2013? Jest jakiś inny?
A pasuje plug&play czy trzeba jakąś rzeźbę robić ?etac_owiec pisze:Po zamianie wyłącznika standardowego na wyłącznik z funkcją AUTO z Cruze uzyskujemy możliwość wyłączenia świateł po uruchomieniu silnika, a także funkcje sterowania natężeniem oświetlenia

Powiedz kiedy się możesz spotkać, albo przyjedz na spota 11/01/14 w Ikea to pogadamy.gijar pisze:A pasuje plug&play czy trzeba jakąś rzeźbę robić ?etac_owiec pisze:Po zamianie wyłącznika standardowego na wyłącznik z funkcją AUTO z Cruze uzyskujemy możliwość wyłączenia świateł po uruchomieniu silnika, a także funkcje sterowania natężeniem oświetlenia
Stary jest na jakichś zatrzaskach, wystarczy od spodu wypchnąć , czy jakiś inny sposób mocowania ?
W instrukcji pisze , że przełączenie w trybie AUTO następuje automatycznie , wychodzi że musi być jakiś czujnik oświetlenia - w zwykłym LT jest takowy ?
Powiedz kiedy się możesz spotkać, albo przyjedz na spota 11/01/14 w Ikea to pogadamy.
A krotko to wymiana jest typu plug&play
11.01 to spot całego klubugijar pisze:etac_owiec pisze:Powiedz kiedy się możesz spotkać, albo przyjedz na spota 11/01/14 w Ikea to pogadamy.
A krotko to wymiana jest typu plug&play
No, 11 styczeń mi jak najbardziej pasuje, myślę że się jeszcze zgadamy na konkretną godzinę
gijar pisze:
No, 11 styczeń mi jak najbardziej pasuje, myślę że się jeszcze zgadamy na konkretną godzinę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość