Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.

Mechanik elektryk

Stuka, puka, kapie, cieknie...
ODPOWIEDZ
azor
Świeżak
Imię: Bartek
Samochód: Epica 2.0
Silnik:
Kontakt:

Mechanik elektryk

Post autor: azor »

:witam: wszystkich jestem tu nowy zakupilem chevi epica z 2008 roku mam pare mankametow ktore chcialbym z czasem je rozwiazac ale ja sie nieznaju czy ktos moze pomoc mi z mechanikiem,elektrykiem z krakowa ktory zna te samochody i jest wart polecenia z gory wielkie dzieki :ok:
bubek4070
Bywalec
Imię: darek
Samochód: captiva 2.0 D
Silnik:
Kontakt:

Re: Mechanik elektryk

Post autor: bubek4070 »

A co chcesz zrobić z elektryki
azor
Świeżak
Silnik:
Kontakt:

Po pierwsze radio strasznie glubi fale w miescie dziala slabo ale dziala poza wogole i zamek centralny po zamknieciu lub otwarciu daje odglosy jakby nonstop otwieral lub zamykal drzwi a z kluczyka jak zamykam lub otwieram to tylko drzwi kierowcy jakby centralka niedzialala
MarcinekNu2
Profesjonalista
Imię: Marcin
Samochód: Evanda
Silnik:
Kontakt:

Post autor: MarcinekNu2 »

Na problem z radiem szukaj czy żadna ze ścieżek ogrzewania tylnej szyby nie jest przerwana. Wszystkie muszą być całe bo inaczej generują się szumy i radio słabo odbiera.
azor
Świeżak
Silnik:
Kontakt:

Noi wlasnie tu jest problem bo patrzylem i dlamnie jest ok nawet w serwisie opla bylem i rozmawialem z gosciem odnosnie tej anteny ze jak mam zaparowana szybe to trzy zwoje od gory niedzialaja a on na to ze tak wlasnie jest gorne zwoje niegrzeja bo to jest wlasnie antena a nie grzanie szyby tak ze przyczyna musi lezec gdzies indziej a w serwisie za zrobienie tego walneli taka cene ze albo znajde kogos za powiedzmy rosadna cene albo niestety musze tak jezdzic
ODPOWIEDZ

Wróć do „Epica Mechanika”