Zakupiłem chevrolet captiva 2009 2.0 d 4wd jakoś tak po 2 miesiącach użytkowania padł mi wyświetlacz (sprawdzone bezpieczniki ) da się jakiś zamiennik nabyć który by pozwalał na sterowanie klimatyzacją i miał ogólne informacje ( spalanie itp.) lub gdzieś to naprawić tanim kosztem na moim rynku używany oryginał to od 300+ euro z góry dzięki za każdą podpowiedź co z tym fantem zrobić
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyświetlacz navi
-
PaproDziad
- Świeżak
- Imię: Pawel
- Samochód: captiva
- Silnik: 2.0
- LPG: nie
- Kontakt:
Wyświetlacz navi
Witam nie znalazłem a starałem się szukać wiec założę nowy temat( pytanie )
Zakupiłem chevrolet captiva 2009 2.0 d 4wd jakoś tak po 2 miesiącach użytkowania padł mi wyświetlacz (sprawdzone bezpieczniki ) da się jakiś zamiennik nabyć który by pozwalał na sterowanie klimatyzacją i miał ogólne informacje ( spalanie itp.) lub gdzieś to naprawić tanim kosztem na moim rynku używany oryginał to od 300+ euro z góry dzięki za każdą podpowiedź co z tym fantem zrobić
Ostatnio zmieniony 28 cze 2021, o 17:03 przez etac, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmieniono na język polski, bo robić laske to co innego niż robić łaskę
Powód: Zmieniono na język polski, bo robić laske to co innego niż robić łaskę
- bubu1769
- Administrator

- Imię: Bartłomiej
- Samochód: Aveo T250
- Silnik: 1.4 101KM
- Inny samochód: Orlando 1.4T, Meriva A 1.8
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
Re: Wyświetlacz navi
Zamiennik to w grę wchodzi raczej dedykowane radio na Androidzie a to już sporawe pieniądze.
Czy da się to naprawić i jakim kosztem to by musiał obejrzeć elektronik i stwierdzić co się stało.
Kupno używanego oryginału i przelogowanie może nie być aż takim złym pomysłem.
Czy da się to naprawić i jakim kosztem to by musiał obejrzeć elektronik i stwierdzić co się stało.
Kupno używanego oryginału i przelogowanie może nie być aż takim złym pomysłem.
Ostatnio zmieniony 28 cze 2021, o 17:03 przez etac, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: literówka
Powód: literówka
- endriu333
- Profesjonalista
- Imię: Andrzej
- Samochód: Spark
- Silnik: 1.2 PB
- LPG: Landirenzo Omegas
- Kontakt:
Re: Wyświetlacz navi
Ten człowiek naprawia to profesjonalnie- tam spróbuj:
https://youtu.be/KNrSU9AvXLU
https://youtu.be/KNrSU9AvXLU
Suzuki SX-4 S-cross 1.4 PB hybrid MY2021 +LPG KME Sky Direct / Chevrolet Spark MY2011 1.2 + LPG LandiRenzo Omegas / Suzuki GSX 1250 FA "Bandit" MY2017 1.255 PB