Jak macie jakieś ciekawe propozycje podajcie linka, bo szczerze jak widzę na allegro używki za 45 zł za sztukę i to na dodatek trochę pognite to się odechciewa
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Podświetlenie tablicy rejestracyjnej
-
wiliniak
- Stały bywalec
- Imię: Mateusz
- Samochód: Orlando
- Silnik:
- Kontakt:
Podświetlenie tablicy rejestracyjnej
Witam Panowie i Panie. Muszę zmienić oświetlenie tablicy w Olku i czy zamienniki z innych aut typu Astra będą pasowały? I jakbym chciał zmienić na ledowe to trzeba dawać przekaźniki czy już niektóre lampki są zaprojektowane tak aby włożyć, podpiąć i świecić?
Jak macie jakieś ciekawe propozycje podajcie linka, bo szczerze jak widzę na allegro używki za 45 zł za sztukę i to na dodatek trochę pognite to się odechciewa
-
dessal
- Wymiatacz
- Imię: Piotr
- Samochód: Lacetti 2.0TCDI
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Podświetlenie tablicy rejestracyjnej
Czy u Ciebie stoją takie jak w Cruze? jak co to daj fotkę, na pewno się diodowe dobierze, no chyba, że nie chcesz takich
Pozdrawiam Piotr
VIN KL1NF35UJ7K644339
VIN KL1NF35UJ7K644339
-
kochar
- Wymiatacz
- Imię: Jan
- Samochód: ORLANDO 2.0l VCDI
- Silnik: 163KM, diesel
- Been thanked: 2 times
Do wyboru do koloru https://allegro.pl/listing?string=LAMPK ... DO%202009- 
*Nie jestem mechanikiem samochodowym! 
-
wiliniak
- Stały bywalec
- Imię: Mateusz
- Samochód: Orlando
- Silnik:
- Kontakt:
Panowie, dzięki
Tylko szkoda, że sprzedają z przyciskiem otwierania klapy, bo mi potrzebne są same lampki bez okablowania nawet. U mnie wszystko działa, tylko jedna żaróweczka się przepaliła a tak pognite są śrubki, że nie mogę ich za nic odkręcić i chce delikatnie rozwalić stare i wsadzić nowe
Tylko szkoda, że sprzedają z przyciskiem otwierania klapy, bo mi potrzebne są same lampki bez okablowania nawet. U mnie wszystko działa, tylko jedna żaróweczka się przepaliła a tak pognite są śrubki, że nie mogę ich za nic odkręcić i chce delikatnie rozwalić stare i wsadzić nowe