Druga sprawa - dostałem wydruk błędów z komputera (wrzucam w załączniku) i mechanik mi powiedział, że te inne błędy to konsekwencja tego czujnika, to możliwe, że np woda w paliwie, czy te inne błędy będą tego konsekwencją? Pozdrawiam.
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Czujnik temperatury spalin - cruze 2.0
-
Krzysztof91
- Świeżak
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Cruze 2.0 163
- Silnik:
- Kontakt:
Czujnik temperatury spalin - cruze 2.0
Cześć, właśnie wróciłem z diagnostyki mojego cruza - dowiedziałem się, że do wymiany mam czujnik temperatury spalin. Z racji, że byłem w autoryzowanym serwisie to za wymianę tego zaśpiewali ponad 2tys. Będę szukał serwisu, który trochę mniej się ceni
. Moje pytanie brzmi, czy mieliście coś takiego? Moje objawy to wyskakujący non stop kod 84, znaczne osłabienie mocy silnika.
Druga sprawa - dostałem wydruk błędów z komputera (wrzucam w załączniku) i mechanik mi powiedział, że te inne błędy to konsekwencja tego czujnika, to możliwe, że np woda w paliwie, czy te inne błędy będą tego konsekwencją? Pozdrawiam.
-
Ping
- Bywalec
- Imię: Ping
- Samochód: Opel Insignia
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Czujnik temperatury spalin - cruze 2.0
Daj fotkę w lepszej rozdzielczości bo ciężko się to czyta.
Czy mechanik odczytał zamrożoną ramkę, w której jest info jakie były parametry silnika w momencie wystąpienia usterki?
Masz wydruk tych danych?
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Czy mechanik odczytał zamrożoną ramkę, w której jest info jakie były parametry silnika w momencie wystąpienia usterki?
Masz wydruk tych danych?
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
-
wojtas01
- Specjalista
- Imię: Wojciech
- Samochód: Cruze 2.0 LT+ 163KM
- Silnik: LNP
- Kontakt:
Re: Czujnik temperatury spalin - cruze 2.0
Wymagasz takich cudów od tych "mechaników " ? Odczytać błędy i wziąć kasę to potrafią. Prosty i łatwy sposób zarobku i utrzymania się.
No ale czekamy na info od Krzysztofa
No ale czekamy na info od Krzysztofa